preserved sample of the test series V01
color map of the conserved samples |
![]() |
---|---|
Before and after view |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ASE-Ranking |
|
samples | conservation method | ASE | medium water content |
---|---|---|---|
V01_002 | Dreistufige PEG-Konservierung | 54.0 % | 176 % |
V01_003 | Dreistufige PEG-Konservierung | 47.9 % | 120 % |
V01_004 | Zucker (Saccharose)-Konservierung | 39.8 % | 157 % |
V01_005 | Zucker (Lactitol/Trehalose)-Konservierung | 59.2 % | 120 % |
V01_006 | Zucker (Saccharose)-Konservierung | 52.6 % | 203 % |
V01_007 | Melaminharz-Konservierung (Kauramin 800) | 41.3 % | 149 % |
V01_008 | Einstufige PEG-Konservierung | 58.7 % | 141 % |
V01_009 | Zweistufige PEG-Konservierung (PEGcon) | 72.3 % | 207 % |
V01_010 | Melaminharz-Konservierung (Kauramin 800) | 62.4 % | 186 % |
V01_011 | Zucker (Saccharose)-Konservierung | 56.8 % | 194 % |
V01_012 | Einstufige PEG-Konservierung | 75.3 % | 226 % |
V01_013 | Zucker (Saccharose)-Konservierung | 58.0 % | 199 % |
V01_014 | Zweistufige PEG-Konservierung (PEGcon) | 52.2 % | 122 % |
V01_015 | Zucker (Lactitol/Trehalose)-Konservierung | 73.1 % | 130 % |
V01_016 | Zucker (Lactitol/Trehalose)-Konservierung | no value | 179 % |
V01_018 | Einstufige PEG-Konservierung | 58.8 % | 149 % |
V01_019 | Dreistufige PEG-Konservierung | 53.3 % | 148 % |
V01_020 | Melaminharz-Konservierung (Kauramin 800) | 68.8 % | 191 % |
V01_022 | Melaminharz-Konservierung (Kauramin 800) | 77.7 % | 186 % |
V01_023 | Zucker (Saccharose)-Konservierung | 43.9 % | 144 % |
V01_024 | Einstufige PEG-Konservierung | 60.0 % | 202 % |
V01_025 | Einstufige PEG-Konservierung | 64.5 % | 152 % |
V01_026 | Zweistufige PEG-Konservierung (PEGcon) | 59.5 % | 158 % |
V01_027 | Zweistufige PEG-Konservierung (PEGcon) | 67.8 % | 183 % |
V01_028 | Zucker (Lactitol/Trehalose)-Konservierung | 56.8 % | 126 % |
V01_029 | Melaminharz-Konservierung (Kauramin 800) | 31.4 % | 146 % |
V01_030 | Dreistufige PEG-Konservierung | 72.7 % | 205 % |
V01_031 | Zweistufige PEG-Konservierung (PEGcon) | 67.4 % | 177 % |
V01_032 | Dreistufige PEG-Konservierung | 56.4 % | 161 % |
» back